Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cu doar cateva ingrediente si fara coacere va recomand sa incercati aceste delicii macar din cand in cand.
Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.
Cand zaharul si untul s-au topit stingeti focul si adaugati laptele praf, nuca de cocos si zeama de lamaie, amestecand pana se incorporeaza complet. Formati bile de marimea dorita (eu le-am facut cat o nuca) si impingeti o aluna in centru apoi tavaliti prin nuca de cocos. Puteti adauga si putina napolitana faramata in aluat pentru o consistenta mai crocanta.
Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia. Puteti servi imediat sau pastra in frigider.
POFTA BUNA!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult